Met een gedreven, professioneel en optimistisch team brengt 2BeFit4Life een gevarieerd verantwoord indoor programma.

Total Body Workout


Total Body Workout is een training waarin je leert trainen met verschillende materialen waarbij je lichaam centraal staat onder begeleiding van een persoonlijke trainer. Dit is een trainingsvorm voor lange termijn en niet voor de snelle boost waar je jezelf even beter van voelt.


Fighting Fit Boxing


Fighting-fit boxing is een uitdaging. Ontdekken waar je grenzen liggen en samen doelen realiseren die binnen je bereik liggen waarbij traditionele boks training centraal staat.
De Fighting-fit methode als zelfverdediging, persoonlijkheidstraining, gezondheidstraining, vermaakvorm en als opvoedkundig instrument, kortom FIGHTING-FIT, A WAY OF LIFE!

Personal Training


Personal Training is een training op maat. Onder begeleiding van jouw trainer/coach gaan we persoonlijke doelen realiseren. Samen met de optimale trainingsvorm het maximale rendement halen waardoor jouw lichaam in de juiste fysieke en mentale balans komt.


Circuit Training


Circuit Training training is een metafoor voor iedereen. In deze unieke vorm van training staan jouw doelstellingen en tijd(agenda) centraal. Naar aanleiding van een test wordt jouw workout bepaald. In een optimale opstelling van verschillende oefeningen ga jij trainen richting jouw persoonlijke groei.

power yoga


Power yoga is een krachtige dynamische vorm van yoga voor iedereen die wil werken aan een betere lichamelijke fitheid. Binnen de power yoga volgen verschillende houdingen elkaar op, door de combinatie van ademhaling, fysieke inspanning, en diepe concentratie komen lichaam en geest in balans.


Fysio training


Fysiotraining is specifiek sporten onder begeleiding van Vigor fysiotherapie, waarbij delen van het lichaam centraal staan. Bijvoorbeeld rug- en/of schoudertraining. Wij zorgen dat je handvaten krijgt om na 12 weken mee te kunnen sporten met de reguliere training. Door middel van de opbouw in oefenstof gaan de fysiotherapeuten graag met jou aan de slag om pijnvrij en met plezier te sporten